GOD NATT

tänkte bara säga god natt&gott nytt år om det inte blir något inlägg imorgon!
tänk att få ha honom bredvid sig. åhh. en dröm. för drömmer om honom är just vad väldigt många gör!

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI PÅ ROBKRISKELL.BLOGG.SE

VIDEOS

skulle ju väntat tills på lördag men ger er några nu ist. titta och njut!

gud vad söt han är när han säger "whaaat?!"


så härlig han verkar vara, verkligen ur go!

får räcka så för stunden blir kanske fler sen:)

NYÅR

ja ni. nu är det nyår, så jag kanske inte lägger in så mycket inlägg nu under nyår. men på lördag tror jag nog att jag ska lägga in dom där videorna jag pratade om. ni får hålla ut. funderar på att kanske hitta en till som ska blogga här. för att kunna skriva ännu mera inlägg och kanske göra bloggen större. kanske en provtid med en till iaf. ja vi får se. är du intresserad kan du skriva en kommentar i inlägget eller skicka ett mail till [email protected]!

gott nytt år!

NEW MOON

en scen som skulle varit med i filmen är när edward kommer hem med alice&bella och charlie skäller ut edward. den scenen skulle varit med i filmen egentligen. men dom tog bort den. vilket enligt mig var himla dumt gjort! den scenen borde verkligen varit med. vad tycker ni?

här är en bild från den borttagna scenen.

ÅKER BORT

Hejsan, Julia åker bort över nyår - klara er utan Kellan :D

DAGENS BILD!

hittade världens bild. fyfasen.

jädrar såå snygg han är. tappar andan, andas, andas.

.

läsarna på aftonbladet har utsett en hel del om 2009. tre saker tänker jag skriva ner. för det första att kristen stewart &robert pattinson var två utav dom elva som fick titeln "årets personlighet" robert passar verkligen in där! ska ge er klipp imorgon eller onsdag där han verkligen är hel go och visar världens personlighet! att new moon blev en utav elva som "årets film" och new moon även på "årets höjdpunker just för dig" där ser ni! alltså är robert& the twilight saga heltbäst! hahha.

KYSS MIG

än en gång har robert besegrat johnny depp, & brad pitt. dom får flytta på sig och lämna plats för robert! vår robert har nämligen den mest efftertraktade munnen! robert är den hollywoodstjärna vi helst vill kyssa! Park Christmas Savings har gjort sin årliga undersökning om hollywoods kyssvänligaste läppar. Robert vinner helt klart. 54% vill kyssa honom under misteln! och johnny depp fick nöja sig med endast 17%.&brad pitt med 10%. dax att flytta på er gamlingar! robert är hetare än solen!

fakta från aftonbladet.se

där har ni dom, läpparna vi helst vill kyssa! jag skulle inte ha ngt emot att byta saliv med robert, skulle ni?

TJOLAHOPP!

Haha - hejsan! Julia - jag - är så flummig idag så hon var tvungen, alltså jag :D.

Heheh...

sgsgj

DAGENS BILDER

fortfarande väldigt tomt. men vi kör på en dagens biilder, två gammla men så söta.


åh, så snygg! robert är verkligen allt. ingen bild på kellan ifrån mig, jag äger knappt några sådan, så det får julia ta hand om! men jag ska samla på mig:)

DAGENSBILD


gammal men usch så söt. så himla ursöt! skulle göra vad som helst för att få vara med honom. någon mer?:)

BEAUTIFUL

TWENTY MOST BEAUTIFUL PEOPLE OF THE DECADE
ja, dom 20 vackraste människorna under detta decenium är utsedda. självklart är våran robert med! det är han värd.



som jag sa, det är han värd! för fy tusan vad snygg han här.

NYA BILDER

Hej, jag har hittat lite nya fina bilder på Robert, Kristen och Kellan. Jättefina bidler faktiskt! :D

Och nu tänkte jag vara så snäll att jag tänkte dela med mig bilderna till er :). Kul?

 KRISTENke Det var lite bilder på söta, rockiga Kristen :)

eor 57sdi
Det var lite vackra bilder på Robert...

rwy wr7 Snygging som motionerar med en mindre söt vovve <3 :D

Måste bara visa denna!
dtu Söt va??

VIDEOS!

hejsan! även jag är tillbaka nu efter julhelgen! jag ser att besöksantalet ökat. kul! det är verkligen jätte kul att se. hoppas att ni alla har haft en riktigt bra julafton med mycket paketer!:) för er som undrar har robert firat jul hemma i london! hoppas han fick en underbar jul med familj och vänner:) nu slänger jag in två videos på robert, man dör utav dom skulle man väl kunna säga!

fick ni något robert/twilight relaterat i julklapp?:)

GOD FORTSÄTTNING!

Hejsan, hoppas ni har haft en bra jul. Jag slänger in detta på kvällen för att ni ska ha den i morgon :)

Vad vill ni se?
Bilder?
Fakta?

Vi här vet inte vad just du vill se och vi skulle bli väldigt mycket tacksamma över det om du säger :)

Om du inte vill säga i kommentar. Släng iväg ett mejl till [email protected] och säg :) Där kan du även säga massor med annat! Hoppas du mejlar :D

Här får ni en bild på alla 3 på en och samma gång!! JIPPI!!! <3
thomas

BIDLER



Här kommer några favorit i repris bilder i vår nya kategori :).
I alla fall mina favoriter


lutz




















Det blev en drös med en massa bilder.

Vill ni ha flera färska? gamla?
Eller inga alls?

God Jul!


Vi på RobKrisKell önskar er alla en stor härlig jul! GOD JUL!

lutz



pattz


stew

Hoppas bilderna var nya!
 Vi alla är tillbaka om några dagar. Ha en riktigt god jul och ta många bilder!

KRAM!

Lite repris bilder kommer :) Om någon minut :)

GOD JUL!


jag tänkte bara säga god jul! jag tror nog inte att jag kommer blogga på julafton eller juldagen.
tar lite julledigt. men på lördag är jag nog tillbaka igen! så ha en riktigt bra jul allihopa!
GOD JUL!

OBS!!

FÖRRA BLEV FEL! NI FÅR STRUNTA I DET! :(


 


ÅH


åhh, han är så himla vacker,snygg,söt,het ja, you name it! förstår inte hur folk kan tycka han är ful, de måste ha en skriv lös, eller två.

DAGENS BILD


BILDEN TALAR FÖR SIG SJÄLV.

RÖSTA PÅ ROB!

moviefone.com kan du just nu rösta på massa olika saker som har med 2009 att göra, filmer & roller. ni måste ju gå in och rösta på robert, han är nominerad som 2009 sexigaste skådespelare! så in och rösta, just nu leder han med över 50%. men ni måste rösta ändå. inget är säkert. ni kan även rösta på vilken film som var bäst under 2009(där new moon finns med) och vilken film ni mest ser framemot 2010(där eclipse finns med)! så in och rösta nu nu nu!

fyfasen så snygg han är!


10 HEMLIGHETER OM NEW MOON

Hejsan! Jag har hittat 10 hemligheter från New Moon jag ahr ölversatt från engelska till svenska! Jiho!
Massor med underbara saker!!


1

1. Gömda vargar
”Sök efter en upp-och-ner gravyr av en varg i skott i skålen där Carlisle bränner hans första hjälpen-utrustning, på Jacob's T-shirt när han möter Bella i skolans parkering för första gången, och en varg prydnadssak på drömfångare att han ger henne.”

2

2. Vampyrmusik i hissen
”När Edward, Bella och Alice komma in i hissen på väg att se Volturi är musiken i hissen från Strauss Die Fledermaus (a.k.a. The Bat).”

3
3.
Känslomässigt bagage?
”När Bella söker ängen, där hon och Edward är inloggad ligger ner tillsammans, bär hon en gyllene kompass klippt till henne ryggsäck - en del av mitt bagage!”

4
4.
Speedy suitor
”Vi gjorde ett litet trick när Edward spårar ur Bellas bil och de är argumenterar. Vi ville visa Edward flyttar hopplöst snabbt, så vi lade Rob bredvid kameran, men utom synhåll, och använt en dubbel klädd som Rob i förarsätet. När Edward kommer ut, det är det dubbla, och sedan Rob steg framför kameran, och det ser ut som om han kom dit snabbare än någonsin är möjligt.”

5
5.
Se upp
”Och sist men inte minst: Om du vill veta vad Jakob säger innan han nästan kysser Bella, be en Quileute! Adressen till den Quileute tribal rådet quileutenation.org. Jag kan säga så mycket: Han säger Kwop kilawtley.”

6
6.
Tornet av blänga
”Du kan se Volterras torn och röda mantlar festandes från festivalen i San Marco på omslaget av Bella exemplar av Romeo and Juliet när hon vaknar upp i hennes sovrum.''

7
7.
Hoppas det var en hyra ...
”I vargkampen så kastade medvetet omkull kameran när vargarna tumla mot det, man kan också höra mikrofonen dunkande, som om en faktisk på djur som sprang in i kameran och bom.”

8
8. 
Quileute kultur
”När förberedningen av att visualisera Jacobs och Emily's hus, var scenografen David Brisbin och hans team och besökte La Push och träffade Quileute verkställande råd. Medan de var där, en ung Quileuteflicka gav David första trumman hon gjorde (detta är en Quileute Custom). Att visa uppskattning, beslutade vi att sätta trumman på ett framträdande skott - det är vid ingången av Emily's hus, och du ser det när Bella först kommer in. Även det gällt "samtal" som Embry och Jared ger när de hoppar ur Bellas bil är en sak att Quileute barnen gör.”

9
 
9. Vaxning romantisk
”Anledningen månens faser "baklänges" för att avslöja titeln är att det är vetenskapligt korrekt! Jag modererade en astrofysik seminarium för vetenskap och underhållning Exchange med konstaterade astronomen Neil deGrasse Tyson och han klagade över hur många filmer som får enkla vetenskap fel. (Fråga mig inte att motivera vampyrer och varulvar).”

10
10. Det är italienska!
”I Volturi avdelningen, säger Aro italienska - "La Tua Cantante" bör vara lätt för läsare av böcker - han hänvisar till Bella väsen Edwards 'sångare, "vars blod ropar till honom starkare än någon annans. Senare, när Bella berättar att han inte vet något om Edward själ, svarar han, "Fore ... ne il Vostro l'uno o altro "-" Kanske ... eller inte  din heller. " ”

Dessa 10 hemligheter och dessa 10 bilder är från samma källa, som jag inte vet. tror det är ew.com


Rob/Edward med långt hår

ni vet väl att det först var tänkt att edward skulle ha långt hår? men eftersom robert total vägrade-som tur va- så blev det inte så. här har ni den enda bild på rob/edward som han skule sett ut från början. bättre utan håret va?;)

men ja, robert är ju alltid söt ändå så!


~

har varit i göteborg sen igår så har inte hunnit blogga tyvärr. men det har inte kommit upp något jätte nytt om robert. jag har nu min älskade harper`s bazaar. underbar. lyssna låten, gam
mal, men tror den stämmer på mååånga!

13 ANLEDNINGAR TILL ATT SMARTA TJEJER ÄLSKAR ROBERT

http://www.examiner.com/x-11613-Books-on-Film-Examiner~y2009m6d9-13-Reasons-why-smart-girls-love-Robert-Pattinson
KOLLA IN DÄR! tretton anledningar till att smarta tjejer älskar robert pattinson!
först och främst!
Innan vi börjar, är det viktigt att notera en sak om smarta tjejer och Robert Pattinson. De vet skillnaden mellan Robert Pattinson, skådespelaren och Edward Cullen, hans karaktär i Twilight
så kolla in länken nu.


THE RUNAWAYS

kristens film "the runaways" har biopremiär den 19 mars 2010! inte i sverige däremot tror jag tyvärr. vi får se vad som händer! robs film "remember me" kanske inte har bipremiär förrän 26 mars heller! usch, eviga väntan;)



DÖD!



hjälp mig att andas. shit.

KELLAN LUTZ

alla ni kellan fan. kellan ska få vara modell för calvin klein ett litet tag! ska se om han gör det bra! kul för honom iaf.


riktigt söt bild, om inte taylor varit med så;)

STÄLL FRÅGA TILL ROBERT!!!

ja, ni läste rätt! ni kan nu ställa en fråga till vår favorit robert! robert kommer i en exlusiv video att besvara sina fans frågor om "remember me" vilka frågor han svarar på väljer han ut själv. ni kan ställa en fråga via Facebooks remember me`s officiella facebook sida.
http://www.facebook.com/rememberme?v=wall
där har ni sidan! så ställ din fråga, kanske just den kommer med!='D
jag kan tyvärr inte ställa någon, har ingen facebook :( hoppas just din fråga kommer med

/clara


BESATT?


slutade kolla vid 70 när jag märkte att de flesta stämde... hjälp jag som trodde att jag inte var så besatt!

NEW MOON PARODI


HAHAHHA

ÅH

kolla inte vidare om ni vill fortsätta leva!



klarar inte av fler nu, jag dör utav bilderna.


ARTIKEL FRÅN BRASILIANKS TIDNING

"New Moon", den andra delen av "Twilight" serien, når biografer runt om i världen på fredag (20). Du må tänka: "Glöm det, det där är för tonåringar". Men du kommer inte kunna undgå vågen som kommer svepa över planeten. Och jag antar - nej, jag vet - att många kvinnor (i 20-, 30-, 40,-års ålden) älskar serien skriven av Stephenie Meyer. Plus, de älskar Robert Pattinson, skådesplaren som spelar vampyren Edward Cullen.

Jag förstod aldrig orsaken till förlägenheten, tills jag såg, mycket senare än de flesta, den första filmen (för ca två månader sen). Som film, är "Twilight" riktigt dålig. Varken specialeffekter eller smink är bra, något som är viktigt i en vampyr produktion. Men det var lätt att förstå hypen. Edward Cullen är en romantisk vampyr, utan det där extrema sjålvförtroendet som den typen ofta har. Han faller för den konstiga, tonåriga Bella (den lika konstiga Kristen Stewart). Dock känner han rädsla, för att inte kunna motstå sina impulser och skada henne. Eller värre, han är rädd för att hon ska skadas av andra vampyrer. Parallelen mellan blod och sex är tydlig här. Men det gör honom till en drömkille för varje tonåring.

Det är inte allt. Alla, speciellt dom av manlig kön, må tala illa om Robert Pattinson. "Han badar aldrig", "Han ser ut som ett fyllo", Sanningen är dock, det var länge sedan, formodligen sedan Leonardo DiCaprio, som det inte sades så om nån hjärtekrossare. Och vad är felet i det? Filmindustrin behöver det. Robert Pattinson säljer. Han pryder omslaget av Vanity Fair, ett magasin som är långifrån för tonåringar. Och omslaget av Entertainment Weekly, nöjesbibeln.

Nyfiken, började jag leta och läsa interjuver om den 23-årige killen. Och vet du vad? Du kan inte, INTE gilla Robert Pattinson. För det första, låt oss enas om att killen är lite ung (definitivt för ung för min smak) men väldigt snygg - se bara på fotograferingen av Bruce Weber för Vanity Fair och försök att inte hålla med om du kan.

För det andra, han utsöndrar ärlighet, och oarrogans, så typiskt för unga som är i starten av sin framgång. Snarare motsattsen, han tar inte sig själv seriöst, driver med sig själv. "Det låter fånigt, men mitt hår är på många sätt 75% av min prestation", berättade han till Entertainment Weekly som nådde tidningsstånden i USA förra fredagen. Bortsett från det, anser han att det är hans eget fel, att han inte hanterar trakasserierna väl - som är så intensiva att han inte ens kan lämna sitt hotellrum. "Jag är inte den typen av kille som passar i en filmserie. Jag gillar inte folkmassor." berättade han till Vanity Fair.
Och han verkar vilja bli en riktig skådis, sån att han väljer att spela mer omväxlande projekt, så som western regisserad av skådespelerskan Madeleine Stowe ("Unbound Captives") och en romantisk drama med Emilie De Ravin ("Remember me"). På grund av det, kan du säga med lätthet att han har bra mer kvaliteér än 90% av de 23-åriga skådespelarna där ute. Så lämna killen ifred."

Orginallänk: http://revistamarieclaire.globo.com/Revista/Common/0,,EMI105251-17809,00-ROBERT+PATTINSON+IMPOSSIVEL+EVITAR+IMPOSSIVEL+NAO+GOSTAR.html


(jag har kopierat detta från robertpattinson.blogg.se)

min absoluta favorit bild!

ECLIPSE

198 DAGAR KVAR TILL ECLIPSE!='D


//clara


LUCIA

eftersom det är lucia idag, 13 december, så slänger jag in en liten julig bild på robert!

sötare än socker!

ROBSTEN?

någon mer än jag som är väldigt trött på alla tidningar som skriver att robert och kristen dejtar? bara för att dom umgås behöver dom inte vara ett par! jag blir så trött varje gång jag ser en tidning, mest skvallertidningar skriva att folk i deras omgivning sagt att dom verkligen är ett par. som endel, lixom kristen är gradvid, robert och kristen hade sex i en provhytt m.m, snälla nån, tror folk att vi ska tro på det? varför kan dom inte bara lämna dom stackarna ifred! jag tänker verkligen inte tro på att dom är ett par förrän dom sagt det själva i en seriös interljuv från en tidning eller från ett vanligt tv-program! bara för att du läst det i en tidning behöver det inte vara sant..

så sjukt söta båda två!

vackrare människor får ni leta efter..

/clara

LUCIATÅG



Hät har ni luciatåget. Lucian -> Esme är intemed för jag hittade ingen helbild på henne. Men hon skulle vart Lucia för att:
- Hon är så kärleksfull och ödmjuk

VANITY FAIR & HARPER´S BAZAAR!

ja ni. ni har väl inte missat december numrerna av vanity fair&harper´s bazaar? sitter själv här med vanity fair, helbra. och i HB ska ju robert&kristen tala ut om sin romans. ett måste att ha! så ut och få tag på dom ni också, dom finns dock bara på de lite större pressbyrårna. här kommer lite bilder från vanity fair!:)



detta är ju inte allt som är med men en liten del :)

NEW MOON KOMMENTERINGS SCHEMA

Hejsan, nu tänkte jag börja blogga minst 1 inlägg per dag. Försöka i alla fall. Nu är det rätt mycket och så. Idag ska jag och se New Moon - igen. Ni kommer kunna få bedömning på alla. Detta kommer jag kommentera och lägga bilder på:

Utseende, inlevnad i rollkaraktär
Robert Pattinson - Edward Cullen
Kristen Stewart - Bella Swan
Kellan Lutz - Emmett Cullen
Nikki Reed - Rosalie Hale
Ashley Greene - Alice Cullen
Jackson Rathbone - Jasper Hale
Peter Facinelli - Carlisle Cullen
Elizabeth Reaser - Esme Cullen
Taylor Lautner - Jacob Black


Dessa och kanske några fler. Ni kommer få en drös bilder och vackra kommentarer från mig.
Kram Julia

Ett till inlägg kommer inom någon minut :)

KELLAN NAKEN I SNÖN!

måste bara skriva detta innan jag ska kolla på idol. kella lutz åkte engång snowboar naken. han  var i skidbacken och åkte snowboard i bara kalosonger. hans kropp var så frusen att han hade tappat känseln. han märkte inte att kalsongerna gått sönder och att han åkt naken förrän han kom ner till sin flickvän och hennes föräldrar! ooppps! pinsamt! hahahah='D

Bilder!!!

Hejsan! Nu är det Julia som skriver ...
Jag ser att det inte är så mycket fakta om Robert och Kristen. Men inte så mycket bilder heller. Eftersom jag totalt ÄLSKAR bilder kommer ni få många sådana av mig. Jag är ett ... typ bildfreak! Men nu kommer ni få någraa vackra orginal bilder och några roliga redigerade.... Kommentera gärna vad i tycker om dem... Hoppas ni tycker om dom :) ♥ Jag har bara paint pådenna dator så ni kommer få några missbildade ... Hahah ...  Jag är trött och flummig... *Gäsp*
Kram! (:

Kristen Stewart och Taylor
Kristen och Taylor


Kristen Stewart
Kristen Stewart



Kristen
Kristen Stewart




Kristen
Kristen Stewart




Robert Pattinson som Lucia

Robert som Edward i Luciakrona... Normalt? :)


Kristen Stewart tärna
Kristen som en tärna... Qute!



Kristen Stewart
Kristen Stewart som vanligt

Kommentera gärna :):):):) <3


ROBERT FOR LIFE!

förlåt att jag inte varit så aktiv. har haft rätt mycket i skolan, men det börjar lugna sig nu så. hade hoppats att julia bloggat lite, men icke sa nicke. hon har säkert också mycket att göra. ni får förlåta oss. fortfarande inget nytt om robert, det är rätt tomt, antingen är det rätt tomt eller masssor! jag har iaf köpt vanity fair. tycker att om ni gillar robert borde ni också köpa er en! riktigt bra. slänger in en gammal men söööööt bild!

haha sötare har jag inte sett.

ZAC-DÖDARE

jag satt och kollade igenom lite gamla tidningar med robert. då läste jag än en gång att robert i U.S.A kallats "Zac-dödaren". dom tänker förstås på Zac Efron som bara för knappt ett år sedan var det absolut hetaste som fanns och nu i praktiken försvunnit. fattar ni hur robert erövrat våran värld? det är helt sjukt egentligen.. men vem bryr sig just nu om vad som borde vara normalt? ingen när man kan sitta och drömma sig iväg om robert...

gaaah jag dör!

TOMT!

fortfarande väldigt tomt om robert&kristen tyvärr. men jag slänger in en bild istället!:)

världshistoriens finaste bild!

Kellan Lutz

Här kommer lite fantastiska fakta om Kellan Lutz, som Namn, ålder, längd, födelse och annat roligt fakta. En intervju och vackra bilder. Detta kommer bli mitt första riktiga inlägg i denna blogg... eftrsom det är den flummiga pratkvarnen Julia som skriver :)

Namn: Kellan Christopher Lutz
Ålder: 24 år
Född: 15 mars 1985
Längd: 185 cm
Genombrott: Emmett Cullen i Twilight

I Frida tidningen som kommer ut i butik den 10/12 så står det om honom och hans medkollegor Robert Pattinson och Taylor Lautner. Själv premunerar jag så jag har den redan... Jippi! Den är jättebra. här kommer bilder från olika källor... Eller 1 bild... Jag är ju som sagt en ny bloggare...
Ha det bäst , Julia <3

Här har ni lite fakta och lite vackra bilder på min favort ( Julias favorit ) Kellan Lutz!!  Namn: Kellan Christopher Lutz  Född: 15 mars 1985  Ålder: 24  Längd: 185 cm  Genombrott: Emmett Cullen i Twilight  Adress:  Kellan Lutz  Ryan Daly  Innovative Artists  1505 10th St.  Santa Monica, CA 90401  USA

REMEMBER ME!


12 mars&vi längtar!

BILDBOMB

just nu är det rätt tomt om fakta. så jag bombar in lite bilder på robert&kristen! mest gammla bilder, men kanske det kommer någon ni inte sett. enjoy!



kristen är allt bra vacker hon!


gud vilka vackra människor!


Andra ägaren <3

Hejsan, jag är den nya andra ägaren. Ni ska få veta lite kort om mig... Såklart<3

Namn: Julia ... :)

Ålder: 13 år... Fast verkar äldre på många sätt och vis...

Favoritkändis: Kellan Lutz och Ashley Greene

Favoritfilm: Twilight eller New Moon

Twilightfan 1-10: 1000000000000000000000000 eller mera :)

Detta är min första riktiga blogg så jag är lite ny om ni förstår. Ha det bra :).

Hoppas ni kommer gilla mig :).


TEAM EDWARD ALL THE WAY!

det verkar som fler har gått över från team edward till team jacob. dom flesta jag känner har endast gjort det för att jacob fått en biffigare kropp. det är sjukt. tänk om jacob inte hade blivit biffigare hade team edward fortfarande varit det enda då? jag står fast vid team edward. egentligen är jag nog team robert men ni fattar. jacob(taylor) är inte ett dugg snygg i mina ögon!

HAHA

jag har inget inget emot robert, men fyfasen va jag skrattade!;)

BILDER!

först en bild från förra årets empire photoshoot! riktigt söt.
sen några bilder från vanity fairs fotografering del 5!




hjälp, dessa bilder får mig helt att tappa andan!

TWILIGHTNÖRD?

detta är ju ingen twilightblogg, men ändå, det handlar ju om människor som är med i twilight så lite svårt att undagå saker som angår twilight. här är iaf två listor, twilight. jag tycker det är lite kul att det har blivit så stort och att folk inte kan fatta att människorna inte är verkliga. hih, kul:)

Jag är arg och ledsen
Men jag vet att Jasper vet, så jag behöver inte säga det till någon annan

Jag är kär
Men Edward vet hur det känns, så jag tänker på honom

Jag är förvirrad
Men jag vet att Bella är det för det mesta, så jag tänker inte mer på det

Jag är kallad knäpp
Men Alice ser att det kommer hända fler gånger, så jag är beredd

Jag gick över gatan när det var rött
Men Charlie har ju varnat mig, så jag gick tillbaks

Jag bryr mig
Och det gör Esme med, så jag är lika glad ändå

Jag tar hand om mina vänner
Det gör Carlisle med, så jag känner mig inte annorlunda

Jag slog ner någon
Men jag vet att Emmett gör det hela tiden, så jag brydde mig inte om det

Jag älskar Twilight <3
Men det gör miljoner andra människor så jag är inte ensam om det


Normala Personer: Litar på sina lokala meteorologer för en väderprognos.
Twilight Fans: Förlitar sig hellre på Alices framtida prognoser.

Normala Personer: Säger Oh my god (OMG).
Twilight Fans: Säger Oh my Edward (OME).

Normala personer: Går till en psykolog för att berätta om sina känslor.
Twilight Fans: Vet att Jesper redan kan känna deras känslor utan att man säger något.

Normala Personer: Säger håll käften annars ska jag visa dig hur man gör.
Twilight Fans: Säger håll käften annars ska jag be Volturi visa dig hur man gör.

Normala Personer: Tror att alla vampyrer är som Dracula.
Twilight Fans: Vet att mycket bättre och absolut älskar Cullen Vampyrer.

Normala Personer: Skriker ”HJÄLP MIG NÅGON!” när de blir jagade.
Twilight Fans: Skriker ”EDWARD RÄDDA MIG!” när de blir jagade.

Normala Personer: Blir nervösa/rädda när åskan går.
Twilight Fans: Vet att Cullens spelar Baseball någonstans och att det troligen är Emmett som slår.

Normala Personer: Skulle välja en solig plats att åka på semester till.
Twilight Fans: Skulle åka till Forks i Washington direkt. 


gullligt. haha, jag älskar denna bilden.


VECKANS NU

tänkte bara påminna er om att robert är med i veckans nu, kanske inte tidernas seriösaste tidning men ändå! jag har redan köpt den och tänker köpa en till imorgon. ska lägga mig och läsa den nu. så köp er en egen! , allt med robert är bra!:)

VÅR HÄRLIGA ROB!

ha, jag läste dessa tre interljuvfrågar för hundrade gången och skrattar fortfarande lika mycket, så jag tänkte att jag var tvungen att dela med mig!

-har du snott något från filminspelningarna?
rob: jag har stulit nästan alla par boxershorts jag äger från inspelningarna. och jag försökte sno vristbandet men åkte fast. det var väldigt pinsamt efteråt!

-vad tycker du om att bli kallad den sexigaste mannen vid liv?
rob: det är ännu mera löjligt, jag är inte ens en riktigt man än!

-har du någonsin serenaded någon?
rob: nej, jag tror inte att det någonsin skulle vara romantiskt. du måste ha mycket stake för att göra det. jag kan faktiskt inte komma på det mest romantiska jag gjort. jag la en blomma i någonsin skåp när jag var 15, en tjej som heter maria. iallafall så trodde hon att det var någon annan, den andra killen hävdade att det var han, vilket var bra!

 

hahaha, jag kan bara säga att robert verkar vara för himla härlig!='D


THE VOICE

tänkte bara tipsa er om en till sak, den 4 december gästar en ur twilight gänget svenska The Voice på kanal 5 klockan 07:15 cirka. hur många tänker sitta klistrade framför tv:n? det kanske är kellan, kristen eller robert ju! den chansen finns ju faktiskt!:)

underbara twilightgäng!

DESIGN

nu har jag fått lite hjälp med design. en klar förbättring! en sådan här mörk och kall dag tänkte jag ge er ett par filmer robert varit med i. det passar bra nu i vintermörkret tycker jag, att få kura ihop sig under en filt med robert på tv:n . kan det bli bättre?

Ring of the Nibelungs
Harry potter och den flammande bägaren
Twilight
New Moon
Little ashes
How to be
The haunted airman
the bad mother´s handbook!

där har ni några filmer vår favorit varit med i, så ta er en filmkväll nu!:)

bilden är från vanity fair´s fotografering, tidningen ska finnas i butik nu:)

REMEMBER ME!

har läst på många ställen att det här är postern för Remember me! jag tycker den är urgullig, nu längtar vi bara ännu mera!

PRESS CONFERENCE PART 1


lika kul varje gång det kommer upp nya saker:)
jag kan säga till er att lyssna extra noga 4:00-4:20, så sjukt roligt. våran robert är allt bra söt han!

RSS 2.0