.


underbar

ECLIPSE STILLS

vi startar dagen med några splirans nya bilder från eclipse!



endast 90 dagar kvar:D

HAR NI TÄNKT PÅ DET?

har ni tänkt på att det alltid är taylor som står och kollar på robert&kristen medan dom är upptagna med varandra? precis som om han vore avundsjuk! hahaha. här har ni några exempel

robert&kristen pratar och skrattar, men taylor,tja han kollar bara på med lite avund i blicken


här kan vi också se det, robert&kristen kollar på varandra, ashley kollar på taylor, men taylor kollar på kristen. eller hur?


även här tycker jag att man kan se det. kristen&robert lutar sig framåt likadant och skrattar. taylor sitter tillbaka lutad, skrattar&sneglar på kristen, eller?


i think it´s fun, hursomhelst


LOVE,LOVE,LOVE


BIG LOVE

han är överallt


sånt här bara älskar vi

DÖD


im dead.

UTAN ROBERT&KRISTEN?

har ni någon gång ställt er frågan " vad hade Twilight varit utan Robert Pattinson & Kristen Stewart?"
den frågan ställer jag mig ofta, hade Twilight verkligen varit lika bra om inte Robert hade spelat Edward och Kristen Bella? hade det verkligen varit samma sak? personligen tror jag inte att Twilight hade blivit lika stort utan Robert & Kristen. men vad vet jag, kanske jag har fel?

Nu är Roberts vaxdocka invigd!

Robert Pattinson har förevigats i vax och ingår i den nyaste insamling av Madame Tussauds New York. Som det officiella avslöjandet av hans vax figur ägde rum på Madame Tussauds New York kl 10:30 torsdagen den 25 mars



den ser så äkta ut eller hur? :)



WoW vad snygg den är :)



närbild :)



dom är läskigt lika :)

Nya "Eclipse" Affischen har släppts :)

Hejsan alla :), vet du att filmen Eclipse kommer ut den 30 juni? En affisch för filmen har trängt in på Internet, som erbjuder några avgörande ledtrådar till vad som biobesökare kan förvänta sig.



Det verkar som om denna Bella
Swan är i mitten av Edward Cullen och att Jacob Black. Nästan som om hon är fångad i mitten av dem. Hmm, visar detta någon form av kamp eller beslut om att göras på Bellas del? Denna symbolik stuff is hard.


Åh, vänta, det är den slogan: "Det hela börjar ... med ett val." Tja, löst mysterium, då!



Du hörde affischen, folket, det hela börjar med ett val.
Så uttryck dina val i kommentarerna: Är Eclipse affischen det bästa i världen, någonsin, eller den största katastrof som någonsin skapats av filmindustrin?

DAGENS BILD


dagens bild, vacker

NW



har ni fått era new moon filmer än?:)

KRISTEN



två vackra bilder på kristen!

RÖRLIG BILD

HAHAHA! garvar ihjäl mig.

KELLAN LUTZ 25!


IDAG FYLLER KELLAN (EMMET) LUTZ 25 ÅR!

stort grattis till honom&hoppas att han fått en dunder bra dag. ja, kellan blir faktiskt hela 25år idag, han är född den 15mars år 1985! återigen, grattis.


ECLIPSE


hjälp, nu längtar vi verkligen till ECLIPSE!

REMEMEBR ME, BÄST

OM NI INTE SETT REMEMBER ME ÄN, GÅ OCH SE DEN FÖR TUSAN! HELT JÄKLA UNDERBAR! NI KOMMER ATT DÖ I SLUTET AV FILMEN.  SE TILL ATT SE DEN NU!

DAGENS BILD


dagens bild får bli en gammal bild på robert! fruktansvärt söt. så liten han var.
har ni bokat era biljetter till remember me? själv kollar jag på lördag. härlgit! äntligen är filmen här, som vi längtat. hoppas verkligen den är grym, har höga förväntnignar. det enda lilla minuset känns just nu som att det kommer kännas väldigt fel att han spelar kär i någon som inte är kristen/bella. det blir fel. någon som håller med mig?


BILDFROSSA

nu känner jag mig väldigt taskig när det tagigt så lång tid mellan bloggandet, därför slänger jag in en hel hop med gammla bilder! ett par vackra bilder piggar upp allas dagar!:)

förlåt men, kanske har nämt detta förut men på denna bilden ser dom helt lika ut! samma jacka,hårfärg, samma "jag fattar ingenting" i blicken, typ samma kropshållning med axlarna böjda.

vacker är hon allt

en gammal favorit, magen;g yummi.en sådan mage passar mig perfekt! så ska det se ut

den här bilden måste jag säga har allt, det är söt, snygg,lite små busig,&otrligt sexig.

bilden får mig att tappa andan!

robert&kellan

den bilden får avsluta allt!:)  fruktansvärt härlig bild!

KRISTEN PÅ OSCARS!

vår vackra kristen stewartröda mattan, oscarsgalan!

&jag ber så hemskt mycket om ursäkt för denna dåliga uppdateringen! det är mycket i skolan, &för tillfället är jag sjuk, ligger hemma med en rejäll förkylning!&matildas dator är sönder.. så, &julia vet ni ju att hon håller på att flyttar. hoppas hon kommer tillbaka snart:) 3dagar kvar till remember me!

KNÄSVAG



vackra människa!

RSS 2.0