LÅT OSS VA.

jag förstår inte varför alla måste klaga så himla mke, om dom inte tkr att robert är snyggast & allt det där så får dom väl tyckadet, men dom behöver ju inte trycka ner det på oss andra & få oss att känna oss som idioter bara för att vi avgudar honom! dom får gärna tycka att han är den fulaste & dummaste i världen, men dom kan ju förfan hålla det inom sig! vi andra är ju fan näst intill beroende utav honom! låt oss va det, låt oss kunna kolla på honom dag ut & dag in, låt oss få bli hur jävla lyckliga som helst över att han utnämns till universiums sexigaste man. snälla nån, hur farligt kan det vara att låta oss få tycka deT? ni behöver inte säga till oss vilka beroende idioter vi är, vi vet redan om det. men vi trivs med det. ni andra är säkert bara så jävla avundsjuka. jag hatar´t. kan man inte bara låta alla få tycka vad dom tycker eller? åhhhh, jag får fan hybris på det här. & alla jävla tidingar som tror dom vet´vem rob dejtar. snälla nån, låt honom vara! han är också en människa. låt honom ha sitt privatliv ifred & sluta sprid massa falska jävla rykten. så störande, han är inte mer än människa, han lever en enda gång, precis som oss andra, låt honom vara, låt honom få ha hans egna liv  & hans egna privatliv, låt honom få känna att han levt sitt liv!

förlåt, var bara tvungen att få ur min ilska, nu känns det genast lite bättre;)


här får ni en bild på vår egna favorit!:)


REMEMBER ME

för er som inte visste det ska ju robert vara med i en kommande film som heter "remember me" filmen skulle komma upp på vita duken den 12 februari, men är av någon anledning framflyttad till mars! så vi får hålla ut, om det nu är möjligt. här har ni trailern för filmen! tycker den verkar ganska bra faktiskt:)

HEJ

tog bort den gamla, ville ha en annan bloggadress så:) hah, jag kommer få hjälp av en tjej som heter Julia. själv heter jag clara. julia börjar så fort hon vill att blogga. hoppas det blir bra. bloggen kommer mestadells att handa om robert pattinson, kristen stewart och kella lutz. ni som gillar dom bör kolla denna bloggen! vi ska komma igång så fort som möjligt:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0