REMEMBER ME

remember me bild, gud vad jag längtar nu!

GAMLA,MEN UNDEBARA

just nu verkar det som om rememeber me kommer 12 mars! inte alls långt kvar nu.





BEST KISS

Robert & kristen fick en 4:e plats på årtiondes bästa kyss! årtioendes också, visst dom vann bästa kyss år 2008-kanske-? men nu, årtiondets wow.

älskar verkligen den bilden&den scenen i twilight. bilden är fullkomligt otroligt vacker. så fina färger, robert och kristen, ja man bli bara knäsvag!

JULIA

Hej!
Jag, Julia ska flytta så jag kommer inte göra många inlägg. Som ni läst av Clara så tar vi in någon istället för mig så länge. Men nu tänkte jag göra något inlägg för att hjälpa till <3<3<3!!!!



Jag vet att den är gammal men den är fantastisk!!!

snyggingar!

Kellan och Robert :)



Kellan Lutz

Kameran älskar dig Kellan!:)


Snygga Kristen

En väldigt fin bild på Kristen i blont hår :)


2 NYA



underbara

Kellan gör armhävningar

http://www.youtube.com/watch?v=9gWRSjbvEyU
Kolla in !! :D



Rösta på Kristen

http://www.posh24.se/kristen_stewart
Rösta på Kristen Stewart för mest lyckad makeover ! :)


TVÅ BILDER



två stycken ny gamla bilder.alltid lika snygga robert, muumms. i veckan -det som är kvar av den- ska antagligen matilda hjälpa mig att blogga, eftersom den andra tjejen kommer vara frånvarande den närmsta tiden, &senast söndag ska tjejen som ska hjälpa oss att blogga väljas!

rösta

http://www.posh24.com/robert_pattinson gå in där och rösta på robert som bäst klädd! för det är han verkligen!

HAHHAHA


var bara tvungen, skrattattack!

KRISTEN


'

vet inte om ni sett dessa bilder, sjukt söta tycker jag iallafall!

TWILIGHT

nu när new moon kommit, eclipse är klar och allt annat får man bara inte glömma bort twilight! det var ju ändå så allt började. sitter själv just nu och kollar på den -blev nämligen ingen skola för min del idag- och den är ju bara helt underbar.

åhh, älskar den bilden

HA HA

ett gott skratt förlänger livet!

ROBERT HAITI MEDDELANDE

för alla er som vill veta precis vad han så sa har ni här hans meddelande
"Underneath a flattened university, Maxine Fallon waited. She was crouched in a fetal position and could barely move. In the darkness and during the hectic sounds of the day, through the pain, the hunger and thrist, she prayed that someone would find her. And on the sixth day her prayers were answered, she was found because of a text message from the rubble sent rescuers to her side. Unlike any other event in history, our world has been connected to this tragedy because of technology. Twitter updates, Facebook pages with pictures of the missing and text messages for help. This technology is working right now to connect us, too. At hopeforhaitinow.org, you can donate and you can instantly interact with people in Haiti and anywhere in the globe. Join with those watching and see what they're saying about something we all care deeply about — helping the Haitian people get back on their feet. Please go to hopeforhaitinow.org. Thank you."

alla som säger att han är ful i skägg kan slänga sig i väggen!

HAITI-ROB


här är klippet då robert var med i haiti galan. själv ska han ha skänkt en miljon pund till haiti. det är över elva sveska miljoner kronor! ett hjärta det har han verkligen! &han var ju bara sjukt snygg.

HAITI-GALA

galan sänd även på 4:an & 5:an, nu jäklar ska det spelas in!

HAITI-GALA

enligt källor har robert skrivit på för att på för att vara värd för londons del av välgörenhetsföreställning för de drabbade på Haiti. detta kommer antagligen sändas på svenska MTV 02.00 på fredag natt!
ska du isåfall kolla?

TOMT

väldigt tråkigt att det är så tomt, hoppas det blir lite fart på allt nu med gala, remember me, new moon dvd,bel ami& eclipse!

gammal bild, men vacker på sitt sätt


BILDER

ännu mera gamla söta bilder jag hittade kommer här!



ROBERT


den mannen slutar aldrig förvåna mig, han blir bara vackrare för varje gång man ser på honom

PICTURES

Här får ni en bunt fina men gamla bilder! Dergla inte sönder datan ;P!!








DAGENS BILD


dagens bild får bli på stencoola kristen. tycker den är fruktansvärt söt. och kläderna hon har på sig är bara wow. dom syns ju inte så bra, men jag har sett dom på helbild så jag vet&det är wow wow wow!

Kellan hos Ellen Degeneres

Kellan lutz är gäst hos Ellen Degeneres talkshow torsdag den 21 januari klockan 12.45 och det går i repris klockan 05.25. Om ni vill se :)



REMEMBER ME STILLS

Hej!

Nu har det kommit nya Remember me stills! Dom sitter ute på typ varenda blogg! Jag hittade dom på http://mytwilight.bloggagratis.se/. Men tog dem på http://www.twilightsweden.se/. Någon mer som längtar tills filmen kommer? Det gör i alla fall jag och Clara!
Här har ni dem! Robert är med på alla 3!
1

2

3

Gillade ni dem?


ROB


helt underbar video, njut!
slänger in denna också eftersom dom är så vackra

NEW MOON PÅ DVD


20 mars släpps den i sverige! vi längtar som tusan

ELLEN DEGENERES SHOW

onsdag den 27 januari klockan c.a 12.45 kommer programmet sen när robert gästade ellen att sändas på kanal5. går även i repris morgonen klockan 05.25 tror jag. inte heltsäkert, men. synd som tusan att det är helvetes jävla skola den dagen.

VILKEN STIL


ovanför ser ni mannen som kan klä sig! tillvardags och till fest. han får alltid ihop en sjukt snygg klädsel. till vardags brukar han oftast ha jeans och en gammal sliten skjorta,hans egna perfekta stil. dom översta bilderna visar väl mest vardagsstil. han kan även klä upp sig snyggt i kostym. vad han än tar på sig så blir det bättre än bra. ja, den mannen kan verkligen klä sig! om ni inte tror mig så kan jag stolt tala om att han var en utav de som vogue UK sett ut som bäst klädda männ 2009.


Läs och kolla om det stämmer på dig



Kristen nominerad

Japp, Kristen har blivit nominerad till Orange Rising Star Awards!
Vilket betyder att hon är nominerad för den bästa nykomlingen inom filmindustrin, men tyvärr så är deras regler att bara de som bor i storbrittanien får rösta :(

Men men vi får hoppas på det bästa :)


ROB SOM SPIDER-MAN?

ja ni hörde rätt, robert finns i tanken som nya spiderman i 4 filmen. men även endel andra funderas på som rollen. här http://blog.zap2it.com/thedishrag/2010/01/who-will-be-the-new-spiderman-robert-pattinson-or-chace-crawford.html så gå in och rösta på robert! hejja honom, skulle vara rätt kul att se honom som spiderman, har inte sett en ändå sådan film men skulle verkligen se den 4:de om rober är med!

en ny spiderman?


BREAKING DAWN

nu ni! det har varit en hel del om och men om BD ska bli film eller inte, men nu verkar det som om kristen,robert&taylor har skrivit på för filmen i alla fall! om faktan stämmer ska man börja spela in filmen i höst i vacouver. källa har ni här:http://www.pronetworks.org


där har ni två bilder som är fanmadeade ;p undra om det är ungefär så det kommer se ut!

Robert , Kristen och Kellan



Rob Kris Kell

Kolla länken

Kolla in Kellan lutz heta intervju med popsugar ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=3bl0q-p4_Ok



Kellan Lutz

Kellan och Robert



Hetingar på bilden :)

Kort fakta om Robert Pattinson



Namn: Robert Thomas Pattinson.
Född/uppväxt: Robert föddes i London 1986 den 13 maj. Hans mamma, Clare, jobbade vid en modellagentur, och hans pappa, Richard, importerade veteranbilar från USA. Robert gick i både Tower House School och Harrodian School. Robert har två äldre systrar, Lizzy och Victoria.
Yrke:är en brittisk skådespelare,fotomodell och musiker.
Han är mest känd för att ha spelat Edward Cullen i twilight filmerna som är baserade på novellerna Om jag kunde drömma,När jag hör din röst,Ljudet av ditt hjärta och så länge vi båda andas av Stephenie Meyer, och rollen som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren

Kristen som omslagsflicka



Kristen Stewart är ett av de hetaste namnen i Hollywood just nu, och det märks inte minst när tidningarna ska välja omslagsflicka.    Under det gångna året och framförallt under hösten har den 19-åriga skådespelerskan poserat på förstasidan för en lång rad trendiga magasin.

Tisdags provbloggare

Hej! idag är det som ni vet jag Matilda som skall provblogga här och ni som inte visste vet det nu ;)

PROVBLOGGARE

idag har våran provbloggar Linda bloggat som ni märkt:) imorgon ska en tjej som heter Matilda få provblogga. så det kommer att bli ganska tyst från mig&julia. efter imorgon kan ni lämna en kommentar eller skicka ett mail om ni så vill det om vem utav de två ni tyckte bloggade bäst:) bara en kan ju tyvärr stanna hos oss.

en grymt snygg bild på robert slänger jag in

Lite om Kellan

Eftersom det just nu verkar vara nyhets torka på hela internet, så läste jag lite om Kellans bakrund och hittade det här:

Kellan Christopher Lutz, född 15 mars 1985, är en amerikansk skådespelare.

Lutz har sju syskon, en syster och sex bröder. Han växte upp i North Dakota, Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.

På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter.

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer.

ÅrSerieRollÖvrigt
2005 CSI: NY Alex Hopper Gästroll
Six Feet Under Critter Gästroll
2007 CSI Chris Mullins Gästroll
Heroes Andy Gästroll
2008 Prom Night Rick Leland  
Generation Kill Jason Lilley Mini-serie
90210 George Evans  
Twilight Emmett Cullen  
2009 New Moon Emmett Cullen  
2010 Eclipse Emmett Cullen  
2011 Breaking Dawn Emmett Cullen


KELLAN LUTZ KLIPPET

Hej!
Det var någon som inte kunde bädda in klippet med Kellan Lutz. Här har ni det :)


Damer och herrar ;D - Kellan LUTZ!!


Några rörliga bilder



Haha kolla här, Robert tar emot ett pris och folk skriker så mycket att han tappar bort var han skulle säga :P Synd bara att det inte är något ljud, men Kellan ser ut att ha kul ;D

 



Det här är vad jag kallar ett Rob-hopp :)



Robert och Kristen. Robert ska förklara något, men jag vet inte vad :S


En Oscar?

Två av Roberts filmer har blivit inskickade till Oscar institutet och har blivit accepterade! :)
Vilket betyder att om medlemarna röstar på filmerna kan dem bli nominerade till en Oscar!! Tänk, Robert på Oscar galan, tänk om han kanske vinner!! :D

Men vilka filmer är det då? Jo det är såklart New Moon och Robs andra film Little Ashes. Så nu kan vi bara vänta, se och hoppas att det går igenom.

 

People Choice Awards


I förra veckan så var det People Choice Awards. Kristen var nominerad till Favourite Movie Actress och Robert för Favourite Movie Actor.
Men förfärligt nog vann de inte :'( Men istället vann Twilight hela sju nomineringar och Kellan var där och presenterade Favourite Country Artist :)

Här ligger klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=bU3XgkzT-nQ

Kunde inte bädda in klippet, men Kellan ser ju sååå bra ut ju!!


Robert

Vilken film tycker ni att han är hetast i?
Harry Potter och den flammandebägaren?
Twilight?
eller Remember me?











Själv tycker jag nog Remember me :)

Älskar bara när han han skäggstubb, åhh smälter


Gästbloggare här

Hejsan mitt namn är Linda och jag ska gästblogga här på robkriskell blogg. Jag ska bara gäst blogga här idag, så vi får se vart det leder till :)
Jag har inte bloggat på mindre än två år nu så jag är nog lite ringrostig. Men vi får se hur det går :P

UNDERBARA BILDER

slänger in två helt underbara bilder, vilken stil med robert kommer senare idag eller någon dag i veckan som kommer!


gammla, men sjukt snygga.

RobKrisKell??

Hej!

Det är klent om färska nyheter nu! tyvärr! *LEdsen mun*
Men då ler vi igen! Vi ska ha en liten omröstning! Hurra!!

Vilken film ser ni mest fram emot under 2010 - i år?

1. Eclispe med Robert, Kristen och Kellan!
2. The Runaways med Kristen
3. The yellow handkerchief med Kristen
4. A nightmare on Elm street med Kellan
5. Remember me med Robert

Så - vilken film ser ni fram emot? Jag ser allra mest Eclipse! Men jag kommer vara på kollo när den har premiär :( Jaja! :)


KRIS&ROB


privatliv är privatliv, jag tänker aldrig ta upp saker som"kristen är gradvid, robert är pappan" "kristen & robert letar hus" sådana saker som står i varenda skvaller tidning. för deras privatliv är deras privatliv. & så är det med den saken. men att dom har en bra kemi mellan varandra har väl varedna människa fattat? kolla bara på bilden ovan.

VILKEN STIL





så sjukt snygg i vanliga jeans och en vanlig tröja. jag tror inte att någon annan än kristen verkligen kan se så snygg ut i extremt vanliga kläder! men kristen gör det, jämt&ständigt.(hatar att behöva använda paparizzi bilder verkligen, antalgien första&sista gången)

&sedan för på röda mattan slänga på sig en grymt snygg klänningen&ett par converse! ingen annan kändis skulle nog se så snygg ut i det som kristen. verkligen helt rätt! kris är min nya modeikon. heltklart!
vi kan utav detta sammanfatta att kristen är en människa som kan klä sig!
imorgon blir det nog vilken stil med robert! kolla in då!:)


ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET


suddig, men hahah! bilden kan verkligen misstolkas.

RÖSTA PÅ KRIS

http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/womenattractive.html
här kan ni även rösta på kristen som most attractive woman 2009!

KRISTENS ROLLISTA!

Hej!

Jag har kollat upp och här kommer de! Alla filmer Kristen vart med i och kommer vara med i! Spännande! Vissa har framsidor som kommer kunna synas här :)

 År                Titel                                    Roll

1999 The Safety of Objects                     ROLL: Sam Jennings

2002 Panic Room                                   ROLL: Sarah Altman

2003 Cold Creek Manor                          ROLL: Kristen Tilson 

2004 Speak                                           ROLL: Melinda Sordino

2004 Catch That Kid                               ROLL: Maddy

2004 Undertow                                       ROLL: Lila

2005 Fierce People                                 ROLL: Maya Osbourne

2005 Zathura                                         ROLL: Lisa  

2007 The Messengers                             ROLL: Jess Solomon

2007 In the land of Woman                     ROLL: Lucy Hardwicke

2007 The Cake Eaters                            ROLL: Georgia

2007 Into the Wild                                  ROLL: Tracy Tatro 

2007 Cutlass                                          ROLL: Young Robin

2008 Jumper                                          ROLL: Sophie 

2008 The Yellow Handkerchief                 ROLL: Martine

2008 What Just Happened                       ROLL: Zoe  

2008 Twilight                                         ROLL: Bella Swan

2009 Adventureland                               ROLL: Em Lewin

2009 Welcome to the Rileys                    ROLL: Mallory

2009 New Moon                                     ROLL: Bella Swan

2010 The Runaways                               ROLL: Joan Jett

2010 Eclipse                                          ROLL: Bella Swan

2011 Breaking Dawn                              ROLL: Bella Cullen



Z jum ic Adventureland Fierce People 


NEW MOON&LITTLE ASHES OSCARS NOMINERADE?

faktiskt så har little ashes & new moon blivit utvalda av oscars komitén, nu är det bara upp till oscars akademin att bestämma! hur cooolt vore det inte om dom blev nominerade? vi hålller alla fingrar&tår och vad som än kan hållas för detta!(y)
källa: http://www.robsessedpattinson.com/
sen så har jag hittat remember me postern i HQ!

CAN´t TAKE MY EYES OFF YOU

här kommer två videoklipp med bilder.. första klippet, den låten stämmer in som tusan. titta och njut


RÖSTA PÅ ROB!

http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/menattractive.html
nu är det såhär va, ni måste gå in på denna sida och rösta på robert som 2009 attraktivaste man. asså den snyggaste. så in och rösta för tusan!='D
hejja rob!

ROB OCH KRIS PHOTOSHOOT

Hej - Här får ni en video om när Robert och Kristen fotades för Vanity Fair!


TRAILER


kellan lutz-A nightmare on Elm street

tror inte denna heller kommer ut i sverige, varför bor man inte i england ellr USA för? jaj, vi får hoppas.

TRAILERS


kristen stewart-the runaways

kristen stewart-the yellow handkerchief

gud vad jag skulle vilja se den sista filmen, men den kommer säkerligen inte ut på svensk bio. trist trist trist, det är inte ens säkert att the runaways kommer i sverige, vi får hoppas

MUSIK


ingen har väl missat roberts underbara sångröst?

[email protected]

glöm inte att ni fortfarande har chans att få blogga här, bara att skicka iväg ett mail.

ÄLSKAR DU ATT BLOGGA?

Hejsan!

Nu är det så att vi två - Clara och Julia - söker en till bloggare till bloggen! Om du är intresserad över att få ta del med oss och dela dina nyheter med alla andra så säg till. Mejla: [email protected] eller skriv i kommentarerna! Vi söker alla!

VI HAR INGET TEST FÖR ATT NI SKA KUNNA HJÄLPA TILL!
Allt vi behöver är varför just DU vill vara med oss och blogga!

MVH
Julia och Clara

JULIA TILLBAKS

Hejsan!

Nu har jag - Julia - kommit hem! Överlevde ni utan Kellan? Jag hoppas! :)
Men här kommer en lång annons om Kellan som modell för Calvin Klein!

Kellan Lutz vill klä av sig

för Calvin Klein

underklädsannonser






“New Moon” stjärnan följer i fotspåren av andra tidigare CK modeller, bl.a. Mark Wahlberg och Ashton Kutcher.



Under de senaste tolv månaderna eller så, har Twilighters klargjort att de inte kan få nog av sagans stjärnor. Nu verkar det så att de är på väg att se en hel del mer av Kellan Lutz.

 

Den 24-årige skådespelaren, känd för "Twilight" fans över hela världen som älskvärda Emmett Cullen, har tecknat ett avtal med modejätten Calvin Klein att bli varumärkets nyaste underkläders modell.

 

Förutom att vara den första corporate-talesman uppdrag bland de "Twilight" rösterna (även RPattz älskar Coca-Cola!), Är Lutz nya gig särskilt anmärkningsvärda när det gäller den kulturella betydelsen av Calvin Klein underkläder. Hollywoodstjärnor inklusive Ashton Kutcher, Djimon Hounsou och Antonio Sabato Jr har all tid som tillbringats modellering företagets varor. Framför allt, undertecknat en rappare som hette "Marky" Mark Wahlberg om att vara CK underkläder talesman i början av 90-talet och tillbringade de följande åren förekommer över hela världen ihopkoppling hans abs med bolagets trånga-vita. Vissa har krediteras annonserna som ett steg i Wahlberg inträde på A-listan, Oscar-nominerad stjärna han är idag.

 

Enligt Fox News kommer Lutz finnas med i en "mycket liknande" annonskampanj för den som gjort Wahlberg ett känt namn. "Han kommer att bli deras nya Mark Wahlberg," en "insider" berättade platsen. "Kellan har undertecknats med Calvin Klein för en stor kampanj som kommer att innehålla honom i hans (skivvies) hela stortavlor och i tidningar."

 

MTV News nådde ut på remiss till Lutz företrädare, men som i pressen tid, inte fått bekräftelse.

 

Skådespelaren, vars karriär före "Twilight" bestod av framträdanden på-serier som "Heroes", "CSI" och "The Comeback", samt återkommande roll i "90210" och "Generation Kill" har uttryckt ett intresse av att bli ett Wahlberg-action star under de kommande åren.



SÖT SÖTARE ROB


oj, vad inlägg det blev. haha. men kolla vad söööööööt han är!

BÄST


gammal jag vet, men jag skrattar högt!

VARFÖR ROB?

jag satt här för mig själv och kom att tänka på ensak. vad gör våran robert så populär? hans perfekta ansikte? hans hår? hans karaktär edward? hans kropp? hans humor? hans klädsel? hans personlighet? det finns så mycket bra med robert att det nästan är overkligt. att en sådan perfekt människa finns. men undra om inte det är helheten som gör rob så oemåtståndlig? jag menar, hela han är ju helt amazing! jag tror att med alla hans delar blir han gudomlig. speciell, och allt det plus hans perfekta utseende blir verkligen oemtåståndligt. men man får aldirg aldrig glömma att robert&edward inte är samma person. edward existerar inte. men det gör robert. om jag ska vara ärlig tycker jag att rob är mycket snyggare när han är sig själv en när han är edward. dock bara min åsikt men. jag älskar robert, men vem gör inte det?



vad var det jag kallade honom? OEMOTSÅTNDLIG, så var det ja. gudomlig.


ROB&KRIS

dessa bilder ligger ute på varedna blogg, så varför inte på min? ett fan hade den stora turen att stöta på robert&kristen i london. tänk om man skulle göra det, vilken dröm!


TJUVLYSSNAT.SE


Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du… har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså… jag tror fan det stämmer

 

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.


Tjejen: Jag är förresten kär!


 Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!


Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…


Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!


Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.


Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

gammla jag vet, men fytusan så roliga!ganska sant också;)


NI MÅSTE KOLLA

http://www.youtube.com/watch?v=QK1edIf1h0I
ni måste så kolla! ett utav världens roligaste klipp med robert! gick inte att bädda in den så jag länkar den ist. skruva på volymen höööööööööögt , dåligt ljud men asså så jäkla härlig interljuv. ni måste verkligen kollla!

KOLLA IN

kolla in den här bloggen om ni gillar twilight:)
http://emmalovetwilight.blogg.se/

give me that kiss!


KRISTEN NY FILM?

män som hatar kvinnor triologin blir ju stor i hollywood med. det ryktas att kristen stewart ska spela lisbeth salander! källa http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6375942.ab
så, vad tror ni?

BRIST

sämt upptadering. förlåt. i brist på annat så får ni några ursnygga bilder, gammla men snygga!



ser det ut som han tar sig på snoppen eller vad? hahhaha!<3


SÖT


liten bild, men typ världshistoriens sötaste.
så himla himla himla söt.
verkligen
rob
<3


DAGENS BILD

dagens allt för söta bild kommer här!='D


2010

2010 är här med massa saker kring robert.
new moon kommer ut på dvd.
remember me går upp på vita duken.
eclipse går uppp på vita duken även den.
bel ami börjar filmas

så, vad ser ni mest fram emot?:)

RSS 2.0